marți, 7 octombrie 2014

Minte Forte te invită la psihodramă

Te invităm la o activitate de de autocunoaştere şi dezvoltare personală în grup unde prin metode de lucru specifice psihodramei (psihodrama = “suflet în acţiune”), vei putea experimenta schimbarea. Înscrierile se fac la adresa centrul.mintii@minteforte.ro sau la telefon 0743 568 525.

Program: Activitatea cuprinde 5 întâlniri în zilele de 21 octombrie, 4 noiembrie, 18 noiembrie, 2 decembrie, 16 decembrie, între orele 18-20,30. Locul de desfășurare este sediul Minte Forte, pe strada Rene Descartes nr. 6. Atenție: înscrierile se fac pentru toate cele 5 întâlniri, nu pentru întâlniri separate.

Temele întâlnirilor:
  1. Eu și imaginea mea de sine – explorarea realității în care trăiesc, exterioare și interioare;
  2. Diagrama rolurilor mele – îmi cunosc rolurile? sunt prea multe?prea puține? cât de bine le joc? ce satisfacții îmi dau? ce emoții le asociez? ce rol îmi lipsește?
  3. Relațiile în care sunt angrenat – ordinea sau dezordinea din viața mea socială, în familie și în afara ei;
  4. Alegerile personale – ceea ce ești azi este rezultatul alegerilor pe care le-ai făcut cândva, ceea ce vei fi mâine va fi rezultatul alegerilor de azi.  Ce alegi? cum alegi? unde dorești să ajungi?
  5. Darurile și resursele tale – cum să te folosești de potențialul tău pentru a-ți atinge scopurile; conștientizează cât ești de puternic.
Beneficii:
În calitate de participant în cadrul acestui curs vei putea:
  • Să-ți conștientizezi valoarea personală și să găsești modalități de îmbinare a ei cu valorile mediului în care funcționezi,
  • Să-ți cunoști, exersezi şi asumi conștient rolurile și relațiile pe care le ai în familie, la locul de muncă și în alte grupuri,
  • Să-ți dezvolți spontaneitatea și creativitatea, să găsești soluții noi la probleme vechi – conștientizând și deblocand potențialul pe care îl porți în tine,
  • Să te (re)cunoști ca om și parte a lumii și vieții, să înveți să te accepți pe tine și pe ceilalți în mod necondiționat, să înveți să trăiești cu bucurie,
  • Să înveți metode de a lucra cu tine și cu alții, pe care să le folosești în viața de zi cu zi, în familia sau în profesia ta.
Taxa de participare: 40 lei/ ședință, la care se aplică o reducere de 50 % pentru personele aparținând unor grupuri vulnerabile: șomeri, pensionari, persoane cu dizabilități, studenți, persoane fără venit sau sub venitul minim pe economie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu