miercuri, 3 decembrie 2014

Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități


3 decembrie e Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități. Minte Forte nu putea lăsa să treacă această zi fără să reamintească tuturor celor care ne apreciază că vom continua lupta pentru recunoașterea, prevenirea și combaterea stigmatizării dizabilităților mintale. Visăm la o societate în care să ne privim unii pe alții prin prisma abilităților fiecăruia și în care vom înlocui prejudecățile cu o atitudine responsabilă față de persoanele cu dizabilități. Vom continua să muncim pentru a ne atinge acest scop, pas cu pas prin toate proiectele noastre.

Îi felicităm cu această ocazie pe prietenii noștri de la Biroul pentru Studenți cu Dizabilități din cadrul Universității Babeș-Bolyai pentru acțiunea de conștientizare organizată astăzi: spectacolul „Fii fără prejudecăți!” (mai multe detalii AICI). 

Vă reamintim de vizita făcută de voluntarii noștri Biroului la început de noiembrie, când am discutat despre valorile comune ale celor două organizații, despre proiectele Minte Forte de interes pentru studenți și despre importanța accesării serviciilor de sănătate mintală. Citiți totul despre această vizită AICI.

Tema din acest an a Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități: Sustainable Development: The Promise of Technology. Mai multe informații AICI.

Mai țineți minte standul nostru informativ de anul trecut? Click AICI pentru a vedea cum am marcat 3 decembrie 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu